Logo

Skills-Stafetten

DM i Skills

Mind Mover får værtsrolle til Skills-Stafetten

Mind Mover er som sædvanlig til stede til årets DM i Skills, men i år bliver vores rolle lidt anderledes end normalt. Vores administrerende direktør, Jamil, er konferencier og skal lede slagets gang under Skillsstafetten, som finder sted på Festivalspladsen i Roskilde den 19. april.

Skills Stafetten er et spændende og lærerigt arrangement designet som en brobygning for 8. klasserne. Indlejret i det større Skills-koncept, der promoverer og udforsker forskellige erhvervsuddannelser, giver Skills Stafetten eleverne en unik mulighed for at stifte bekendtskab med forskellige fagområder og konkurrere i praktiske færdigheder.

En central del af Skills Stafetten er konkurrenceelementet, der tilføjer en ekstra dimension til dagen. I hold af tre elever konkurreres der i løsningen af forskellige opgaver, målt enten på tid eller kvalitet. Denne konkurrence ikke kun fremmer teamwork og samarbejde, men fungerer også som en motivationsfaktor for eleverne, der stræber efter at udmærke sig i de udfordrende opgaver.

Skills Stafetten er ikke blot en dag med praktisk udforskning, men også en mulighed for at opdage og dyrke potentialet inden for erhvervsuddannelser, der baner vejen for elevernes fremtidige karrierevalg.