Logo

Camps

Jamil på skole

Camp 21

Hvordan oplever man livet som teenager, når man føler, at man ikke passer ind, ikke kan følge med i skolen, og har lyst til at give op, fordi man føler, at omgivelserne har opgivet en? Vores mål er at hjælpe unge på kanten af samfundet med at komme tilbage på rette spor. Camp21 er en indsats rettet mod udsatte unge med det formål at styrke deres mentale, sociale og fysiske sundhed for at forebygge negative udfald.

Vi tager de unge væk fra deres hverdag i 21 dage, hvor de bliver indlogeret i en hytte omgivet af naturskønne omgivelser. Her vil et hold bestående af pædagoger, rollemodeller, en coach og en ernæringsekspert guide dem gennem et af deres livs hårdeste og mest definerende forløb. Efter campen følger vi de unge i op til et halvt år. Vi sikrer dem fritidsjob gennem en af vores samarbejdspartnere, deltager i ugentlige coachingmøder, og tilbyder også at tilknytte en lærer, der kan forberede den enkelte til at bestå 9. klasses afgangseksamen.

Målgruppen
Mens jævnaldrende bevæger sig fra folkeskole til ungdomsuddannelse, er der nogle unge, der har brug for en hjælpende hånd til at klare overgangen. Årsagen hertil kan være en vanskelig fortid eller en uhensigtsmæssig omgangskreds. Camp21 har sit fokus rettet mod forebyggelse af kriminalitet, radikalisering og misbrug blandt unge i alderen 14-17 år.

Vi samarbejder tæt med kommunale enheder for at udvælge deltagerne på Camp21. Deltagerne vil allerede være kendte af deres bopælskommune, som kan være med til at indstille dem til et forløb.

Vil du høre mere om vores camps? Så kontakt os endelig.

Kontakt os her